8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Strategjia e bankave për t’ua plackitur 3600 euro

- Advertisement -

Njohësi i ekonomisë, Viktor Buzhala ka shkruar që nëse banka paligjshëm ua ka rritur kamatën dhe kësti ju vjen 20 euro më tepër, nëse keni kredi për 15 vjet do t’ju vije 3600 euro më trepër.

- Advertisement -

Postimi i plotë:

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -