13.6C
Pristina
26 Shkurt, 2021 - 14:02

Sondazhi i Riinvestit: LVV-ja prin me 54.1 %, PDK me 14.9% dhe LDK-ja me 10.3 %

Në RTV Dukagjini është prezantuar sondazhi më i ri për zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit.

Sipas sondazhit të Riinvest Analytics LVV prin me 54.1 %, e pasur nga PDK me 14.9%.

LDK sipas këtij sondazhi renditet e treta me 10.3 %.

AAK do t’i marrë 6.5 për qind.

Për këtë sondazh janë pyetur 1,100 respodentë në shtatë regjione të Kosovës, kurse margjina e gabimit është plus minus 3 për qind.

Të fundit

Të tjera nga rubrika