0.3C
Pristina
3 Mars, 2021 - 03:50

Snajperët e ushtrisë së Kosovës po trajnohen në Turqi

Ushtarakët e FSK po vazhdojnë përgatitjet e tyre në fusha të ndryshme, dhe në bashkëpunim me ushtritë e ndryshme nëpër botë.

Shteti i Turqisë përveç ndihmave të ndryshme në Kosovë, ka ndihmuar edhe FSK-në me trajnime dhe shkollim të personelit, shkruan Jepi Zë.

Në këtë shtet janë trajnuar edhe pilotët e parë, si dhe shumë trajnime të tjera për shumë ushtarë të Ushtrisë së Kosovës.

Trajnimi tani po bëhet edhe në përdorimin e snajperëve.

Njëri nga pjesëmarrësit e këtij trajnimi ka shkruar se ka përfunduar me sukses trajnimin “Sniper Specializing Course” në Shkollën e Snajperëve në Ankara Turqi.

Ndryshe ushtarët e FSK në trajnimet ndërkombëtare pothuajse gjithmonë dalin më të dalluarit.

Të fundit

Të tjera nga rubrika