2.8 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Si u mashtruan shqiptarët për të Iuftuar për Turqinë në Betejën e Çanakalasë

- Advertisement -

Rekomandime

Shqiptarët e mashtruar dërgohen për të Iuftuar në Turqi në Betejën e Çanakalasë.

- Advertisement -

“25 mijë shqiptarë humbën jetën “për asgjë” në betejën e Çanakalasë, për tokat e turqve. Sot këta shqiptarë nga Turqia njihen si boshnjakë dhe jo shqiptarë”.

Ata ishin mashtruar nga turqit se po shkonin të mbronin tokat islame nga qafirat evropianë, kurse në anën tjetetër tokat e tyre ishin të pushtuara nga grekët dhe serbët.

- Advertisement -

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit