19 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Shteti i Bashkimit Evropian s’lejon simbolet e Kosovës në Kampionatin Evropian të Karatesë

- Advertisement -

Shteti i Qipros ku po mbahet Kampionati Evropian i Karatesë, nuk ka lejuar që të marrin pjesë garuesit nga Kosova, raporton Gazeta Sinjali.

- Advertisement -

Kjo për shkak se Qiproja nuk njeh simbolet e Kosovës dhe si rrjedhojë në palestrën ku është paraparë të zhvillohet turneu, flamuri kosovar është i vetmi që nuk është vendosur në mesin e shteteve pjesëmarrëse.

Po ashtu edhe karateistët në faqen zyrtare janë regjistruar me emrin e federatës, pa simbolet shtetërore. Qipro është ndër 5 vendet e BE-së që nuk e njeh Kosovën.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -