22.7 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Shteti amerikan Kansas shpall 17 shkurtin 2023 Ditë të Pavarësisë së Kosovës

- Advertisement -

Ish-ambasadori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi ka njoftuar që shteti amerikan Kansa e ka shpallur 17 shkurtin 2023 ‘Ditë të Pavarësisë së Kosovës’.

- Advertisement -

Gashi thotë se Guvernatorja e Kansasit e mori këtë vendim me rastin e 100 vjetorit të lindjes së senatorit të ndjerë Bob Dole.

“Nder dhe privilegj i jashtëzakonshëm që Guvernatorja e Kansasit e ka shpallur 17 shkurtin 2023 “Ditë të Pavarësisë së Kosovës” në Kansas, me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Senatorit të ndjerë Bob Dole dhe mbajtjes së serisë ”Ndërtimi i Demokracisë në Shekullin e 21-të”, të cilën kam kënaqësinë ta udhëheq”, shkroi Gashi.

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -