fbpx
2.4 C
Pristina
19 Janar, 2022 - 17:04

“Shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër” – kjo video po çmend serbët!

Rekomandime

“Kroacia nuk i harron heronjtë shqiptarë”, ky është mesazhi i videos që është shpërndarë shumë në rrjetet sociale.

Në këtë video thuhet se shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër, gjersa jepen edhe arsyet për një konstatim të tillë.

E ndër arsyet më të fuqishme padyshim se është pjesëmarrja e një numri të madh shqiptarësh në Iuftën për pavarësinë e Kroacisë.

Rreth 2000 shqiptarë dhanë jetën për Kroacinë pavarësisht, gjuhës, dallimeve fetare e etnike.

Ndër heronjtë shqiptarë që Iuftuan për Kroacinë përmenden Bekim Berisha-Abeja, Xhelal Hajda-Toni, Rrahim Ademi e shumë të tjerë.

Më shumë artikuj

Të fundit