11 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Shkollat që janë në grevë dhe ato që mbajtën mësim normalisht sot

Personeli mësimor në këtë shkollë ka vendosur që mësimi të mbahet, pavarësisht thirrjes për grevë nga SBASHK-u.

- Advertisement -

Por, shumica e shkollave në Prishtinë janë duke e respektuar grevën.

Kurse, në gjimnazin “Sami Frashëri” raportohet se disa prej mësimdhënësve janë shprehur kundër mbajtjes së grevës

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -