7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Shiu i krimbave mbush me insekte të gjalla makinat e trotuaret në Kinë

- Advertisement -

Vendasit shiheshin sot të tmerruar në provincën kineze të Liaoning, në kufi me Korenë e Veriut, teksa mbanin çadra prej krimbave të gjallë që dukej se binin nga qielli duke mbushur trotuaret dhe makinat e parkuara.

Vendasit shiheshin që mbanin çadra për të kryer punët e tyre të përditshme.
Arsyeja për fenomenin e rrallë nuk është zbuluar ende por mediat vendase thonin se krijesat e frikshme kishin rënë mbiqytete pas një episodi me erëra të forta.

- Advertisement -

Studimi thoshte se ngjarja “mund të ndodhë kur insektet mbeten brenda një vorbulle ajri, ndërsa teori të tjera thonin se objektet mund të vijnë nga lulëzimi i një tulipani me kërcej që i ngjajnë krimbave.

- Advertisement -

Dhe në fakt një person shpjegonte: “Këta nuk janë krimba apo kafshë, por kërcej lulesh që kanë rënë nga pemët.”

Të tjerë thonin se video mund të jetë e rreme.

Ndërsa një përdorues i mediave që e merrte seriozisht, tha: “Nëse unë jam duke shikuar punën time në një ditë të zakonshme më Kinë dhe nis të bien krimba nga qielli, do të vdisja”.

- Advertisement -

Edhe në vitin 2015 në SHBA, mijëra krimba u shfaqën në një resht të rregullt, në fenomenin që habiti biologët.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -