fbpx
22.7 C
Pristina
E martë, 24 Maj, 2022

ShBA i dhuron Policisë së Kosovës pajisje teknike me vlerë rreth 300 mijë dollarë

Rekomandime

Shërbimi Diplomatik i Sigurisë së Departamentit të Shtetit në ShBA, i ka dhuruar pajisje teknike me vlerë rreth 300 mijë dollarë, Divizionit Kundër TERR0RlZMlT dhe Njësisë Speciale të Ndërhyrjes në Kosovë, për të forcuar gatishmërinë e tyre operacionale, për të mbajtur qytetarët të sigurt.

Donacioni u dhurua përmes Ambasadës së ShBA-së në Kosovë.

“Ambasada Amerikane në Prishtinë@USEmbPrishtina(1/2) Dje,@USEmbPrishtinapë[email protected] dhuroi përafërsisht 300,000 dollarë pajisje teknike @Kosovo_Police Divizioni i Kundër Terrorizmit dhe Njësia Speciale e Ndërhyrjes për të forcuar gatishmërinë e tyre operacionale për të mbajtur qytetarët të sigurt”, thuhet në postim.

Më shumë artikuj

Të fundit