16 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Shala: Nuk flitet më për vjedhje të tenderëve 50-60 milionë euro, kjo qeveri e ka rrit standardin

Dallimi ndërmjet Qeverisë Kurti dhe atyre paraprake, është standardi i ri i politikbërjes në Kosovë.

Ka deklaruar në Info10, komentatori politik, Krenar Shala i cili shtoi se në qeverisjen e kryeministrtit, Albin Kurti nuk flitet më për vjedhje të tenderëve 50-60 milionë euro, shkruan Gazeta10.

- Advertisement -

“Besoj që prej ardhjes në krye të kësaj qeverie përpos që është arritur gjëja kryesore që besoj unë që një shoqëri do të duhej të zhvillohej, është rritja e standardit. Pra, nuk flitet më a po vjedhën 50 milionë a 60 milionë. Por, janë disa kritika partikulare pse nuk po ia rritë rrogat sot, por nesër a mesnesër. Pra, kjo është rritja e standardit. Dhe çdo qeveri që vjen pas kësaj qeverie, nuk mund të qeverisë në stilin siç kanë qeverisur më herët. Ka jashtëzakonisht shumë suksese kjo qeveri”, theksoi Shala në Info10. /Gazeta10

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -