fbpx
-1.3 C
Pristina
E hënë, 30 Janar, 2023

Serbët në veri ‘befasohen’ me dy poIicë të Kosovës dhe një dron që siIIej në KaIanë e Zveçanit

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Kossevi ka raportuar më herët që dy zyrtarë të Policisë së Kosovës kanë shkuar në Kalanë e Zveçanit.

Në të njëjtën kohë, vazhdon raportimi, një dron i vogël ishte andej pari.

Policët e Kosovës që po ecnin në drejtim të kalasë kanë hasur në qytetarë tjerë që ishin në atë vend.

- Advertisement -

Mes tyre ishte edhe aktivisti politik Marko Jakshiq.

“Jam i habitur sepse nuk e prisja policinë. Sigurisht që është e pakëndshme. Ata thonë se janë për herë të parë në Kala, por kanë vizituar çdo pjesë dhe kanë filmuar. Ndërkohë, nga Mitrovica ka fluturuar një dron,” – ka pretenduar Jakshiq për Kossevin.

Edhe qytetarë të tjerë kanë shprehur ‘befasinë’ e tyre për praninë e policëve.

Megjithatë qytetarët thanë se zyrtarët policorë kishin sjellje të mirë dhe se nuk kishin përjetuar asnjë shqetësim prej tyre.

- Advertisement -

Të fundit

HeIIbanianz, shqiptarët që po ‘tmerrojnë’ britanikët: S’ka poIicë që i ndalon

Gangsterët shqiptarë të veshur me Balaclava që përdorin automatikë kanë pushtuar rrugët e Londrës, duke shkaktuar britanikët. Një artikull i...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -