8 C
Pristina
22 Janar, 2021 - 12:56

Rusia suspendohet nga Botërori 2022

Pas apelit, Gjykata e Arbitrazhit për Sport tani ka përgjysmuar ndalimin origjinal katër-vjeçar i cili u dha në vitin 2019, megjithatë, kjo do të thotë ende se ata nuk do të jenë në gjendje të marrin pjesë në Kupën e Botës në Katar në 2022.

Ndalimi do të thotë gjithashtu se ata do të humbasin Lojërat Olimpike të planifikuara në Tokio verën e ardhshme dhe Lojërat Olimpike Dimërore 2022 në Pekin.

Pas apelit, Gjykata e Arbitrazhit për Sport tani ka përgjysmuar ndalimin origjinal katër-vjeçar i cili u dha në vitin 2019, megjithatë, kjo do të thotë ende se ata nuk do të jenë në gjendje të marrin pjesë në Kupën e Botës në Katar në 2022.

Ndalimi do të thotë gjithashtu se ata do të humbasin Lojërat Olimpike të planifikuara në Tokio verën e ardhshme dhe Lojërat Olimpike Dimërore 2022 në Pekin.

Të fundit

Të tjera nga rubrika