Rusët e rrahin ushtarin e besimit mysliman për praktikimin e Islamit: “Do t’i lutesh Allahut vetëm kur të themi ne!”

Shumë ushtarë të besimit islam janë rekrotuar në ushtrinë ruse derguar në Iuftë në Ukrainë, ata zakonishtë i përkasin shtresave të varfëra dhe pakicave.

Në një video të postuar në rrjetet sociale shihen dy ushtarë rusë duke e rrahur një ushtar të besimit Islam.

-Advertisement-

Ushtarët rusë me simbole të dukshme ruse po rrahin një ushtar ndërsa i thonë që duhet t’i lutet Allahut vetëm kur ata e lejojnë.