19.3 C
Pristina
Thursday, August 18, 2022
- Advertisement -

Rritet cmimi i naftës sërish, kaq kushton litri sot

Sot çmimet e derivateve janë rritur për 1 cent nga dita e djeshme.

- Advertisement -

Sipas vendimit të Ministrisë së Industrisë, nafta do të shitet 1.74 € për litër në 24 orët e ardhshme, benzina 1.68 € për litër dhe gasi 0.78 € për litër.

Njoftimi i plotë:

Bazuar në nenin 5 të Udhëzimit Administrativ Nr.03/2022 Për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe Masat e tjera Mbrojtëse, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, publikon çmimet e produkteve të naftës si në vijim:
ÇMIMI MAKSIMAL I LEJUAR
Për secilin produkt të naftës

- Advertisement -

1. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.74 € për litër;

2. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.68 € për litër;

3. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 € për litër.

- Advertisement -

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 14/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -