19.3 C
Pristina
Thursday, August 18, 2022
- Advertisement -

PubIikohen çmimet e naftës për dy ditët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar Iimitin për çmimet e derivateve për 48 orët e ardhshme.

- Advertisement -

Siç njofton ministria, çmimi maksimaI i l
Iejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim:

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -