fbpx
-9 C
Pristina
E enjte, 9 Shkurt, 2023

Prishtina Mall afër për tu hapur, vendi më i varfër i Ballkanit bëhet me qendrën më të madhe tregtare në Evropën Juglindore

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Me një hapësirë prej 240.000 metrash katrorë Prishtina Mall do të fillojë t’iu shes mall kosovarëve më 9 mars 2023. Tregutbtë stërmbushur të Kosovës me mallra importi do ti shtohen më shumë se 200 marka tregtare.

Nga pronarët ky është quajtur investimi më i madh privat në Kosovë. Natyrisht, nuk bëhet fjalë për të bërë ndonjë prodhim apo për të rritur prodhimtarinë vendore, por për të rritur konkurrencën tutje të mallrave të huaja.

- Advertisement -

Prishtina është e stërnbushur me qendra tregtare të tilla, që shesin mall prej krejt botës dhe i shkelin në të gjitha format produktet e pakta vendore, duke nos lejuar që të rrisin prezencën në treg apo shumëllojshmërinë.

- Advertisement -

Të fundit

Video emocionuese: VogëIushi i gëzuar që u nxorr nga gërmadhat e tërmetit, Iuan me ekipin shpëtues

Në Siri një grup vullnetarësh ka nxjerrë të gjallë një fëmijë të vogël dhe kanë publikuar një video emocionuese. I...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -