4C
Pristina
20 Prill, 2021 - 09:51

Prekëse: I mituri fotografohet me një peshë shumë të rëndë në kurriz në Prishtinë

Varfëria detyron fëmijët të punojnë në Kosovë.

Shpesh shohim fëmijë që u ekspozohen një sërë rreziqeve për shëndetin si dhe forma të ndryshme të shkeljes së të drejtave të tyre.

Një rast i tillë sot është parë nëpër rrugët e Prishtinës.

Një i mitur është fotografuar duke e bartur në shpinë një peshë shumë të rëndë.

Mbi kurrizin e tij të njomë i mitur mban një peshë shumë të rëndë:

Të fundit

Të tjera nga rubrika

Hapësirë reklamuese