Pozhari zemërohet me një vendim të qeverisë: Marre

Xhevdet Pozhari

Sot Qeveria Kurti në mbledhjen e saj të 102-të, ndër të tjera, mori vendim ta miratojë Strategjinë Kombëtare 2022-2028 për menaxhimin efektiv të numrit të qenve me dhe pa pronar.

Për këtë çështje ka reaguar analisti i afërm me LVV-në, Xhevdet Pozhari, i cili është shprehur i zemëruar me ekzekutivin.

“Pra, kanë menduar për qentë ndërsa për pensionistët ende jo! Marre”, shkroi ai në Facebook.

-Advertisement-