10 C
Pristina
Wednesday, February 21, 2024

Politikani serb: E vërteta është se Adem Jashari nuk është TERR0RlST, vdiq duke u mbrojtur nga skuadra e vdekjes së Millosheviqit

- Advertisement -

Kryetari i Lëvizjes Qytetare “Odgovor”, Boban Bogdanoviq ka thënë se e vërteta për familjen Jashari është shtrembëruar vazhdimisht nga Serbia.

- Advertisement -

Opozitari më i madh i Aleksandar Vuçiqit ka vendosur që ta tregojë një të vërtetë të madhe që sipas tij duhet ta dinë të gjithë.

Sipas Bogdanoviq-it, Adem Jashari nuk është terrorist, siç pretendohet në Serbi.

- Advertisement -

“Ai mbrojti shtëpinë dhe familjen e tij Ai dha jetën në shtëpinë e tij në luftën me skuadrën e vdekjes së Millosheviqit dhe thuajse e gjithë familja e tij u masakrua, duke përfshirë gruan dhe fëmijët!”, ka shkruar Bogdanoviq në platformën X.

Sipas opozitarit të Vuçiqit, kjo është e vërteta që të gjithë duhet ta dinë.

- Advertisement -

Bogdanoviq para pak ditësh është larguar përfundimisht nga Serbia.

Njoftimin ai e ka dhënë në platformën X, duke numëruar me rend arsyet e largimit të tij.

“U largova nga Serbia dhe diktatura e nazistit Aleksandar Vuçiq, i cili së bashku me Aleksandar Vulin, BIA dhe Zvonko Veselinoviqin, udhëheq klanin më të madh kriminal në Evropë! Unë u largova nga Serbia, vendi që sponsorizon terrorizmin ndërkombëtar! E lashë djepin më të madh të së keqes në Ballkanin Perëndimor”, ka shkruar Bogdanoviq në X.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -