16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Policia kërkon ndihmë për identifikimin e një personi, publikon fotografinë e tij

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për gjetjen e një personi të dyshuar për veprën penale “Zjarrvënie”, të ndodhur më 9 gusht të këtij viti.

Ai është në kërkim policor dhe deri më tani nuk është arritur të identifikohet.

- Advertisement -

“Personi në foto deri më tani nuk është arritur që të identifikohet. Andaj me mirësjellje kërkojmë bashkëpunimin tuaj që shkresa e bashkangjitur të shpërndahet në mënyrë që koshdo që ka informacione në lidhje me personin në foto të njoftojë Policinë”, thuhet në njoftim.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -