22.7 C
Pristina
Tuesday, July 23, 2024

Plani i sekuencimit, Deputeti gjerman i bën një pyetje publike Borellit rreth Kosovës dhe Serbisë

- Advertisement -

Deputeti gjerman i Parlamentit Evropian, Reihnard Butikofer, ka reaguar pasi profesori kosovar Gëzim Visoka ka ilustruar me ngjyra propozimet e sekuencimit nga Serbia, BE-ja dhe Kosova.

- Advertisement -

Butikofer e ka ftuar Përfaqësuesin e Lartë të BE-së që t’ia hedh një shiqim ilustrimit me ngjyra, ndërkohë ka pasur dhe një pyetje për kryediplomatin e BE-së për atë se cilat janë idetë e tija për të lëvizur përpara.

“Hidhja një shiqim Josep Borell. Cilat janë idetë tuaja rreth lëvizjes përpara?”, ka pyetur Butikofer.

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -