3.1 C
Pristina
24 Janar, 2021 - 06:28

Pezullohet nga detyra drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj

Burimet e Gazetës Sinjali brenda Ministrisë së Punëve të Brendshme bëjnë të ditur se Këshilli Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë i themeluar me vendim të Qeverisë, në mbledhjen e mbajtur më 8 janar, ka aprovuar kërkesën e Ministres së Financave, Hykmete Bajrami, për inicimin e procedurës disiplinore ndaj Ilir Murtezit, drejtor i ATK-së.

Të njëjtat burime konfirmojnë për Sinjalin se Këshilli ka vendosur edhe pezullimin e përkohshëm nga ushtrimi i detyrës, duke vlerësuar se prezenca e Ilir Murtezajt në ATK gjatë kohës sa është duke zhvilluar procedurë disiplinore kundër tij, do të mund të pengonte hetimin disiplinor, tashmë të iniciuar.

Të fundit

Të tjera nga rubrika