7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Përfundon bastisja, reagon ish-këshilltari i Thaçit

- Advertisement -

Ka përfunduar bastisja në banesën e Adil Behramajt, këshilltar i ish presidentit Thaçi.

Ekipet e Speciales janë larguar nga ndërtesa ndërsa avokati i Behramajt ka thënë se nuk ka urdhër arrest për të dhe se i njëjti po qëndron në banesën e tij.

- Advertisement -

Sot me urdhër të gjyqtarit të procedurës paraprake të Dhomave të Specializuara është bastisur banesa e zotit Adil Behramaj në lidhje me një pretendim të Prokurorisë së Specilalizuar për një vepër penale e cila sipas tyre është brenda juridiksionit të Dhomave të Specializuara.

Mbrojtja e ka parë vendimin, e ka bërë një vlerësim fillestar të tij.

- Advertisement -

Mendojmë se ky vendim në disa pika është i përfshirë në shkelje kushtetuese mirëpo ne këto çështje do t’i adresojmë në momentin e duhur procedural”, ka thënë Qerkini para gazetarëve.

Ndërsa, Behramaj shkurt tha se nuk dëshiron të komentoj lidhur me rastin.

“Po rezervohem prej komentimit kështu që fjalën po ia kaloj avokatit Artan Qerkini”, ka thënë shkurt Behramaj.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -