-0.4C
Pristina
3 Mars, 2021 - 05:40

Partitë zëvendësojnë 21 kandidatë për deputetë që s’u certifikuan

Partitë politike i kanë zëvendësuar 21 kandidatë nga listat e tyre për shkak të problemeve që kanë pasur me ligjin.

“Ka disa parti që i kane zëvendësuar vullnetarisht deputetët, LDK, Lista Serbe e disa të tjera të minoriteteve”, tha Ylli Buleshkaj, nga Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim.

Ndërkaq, AAK’ja e Vetëvendosje nuk i kanë zëvendësuar kandidatët, emrat e të cilëve iu është kërkuar të hiqen.

“Nga 47 në listë kanë mbetur vetëm 26”, shtoi ai.

Të fundit

Të tjera nga rubrika