29.2 C
Pristina
Thursday, July 18, 2024

“Paguaj me Paysera në të gjitha pikat e Meridianit dhe fito 1 euro cashback!”

- Advertisement -

Një lajm i mirë për klientët e Payserës dhe Meridianit! Tani mund t’i bëjnë pagesat më lehtë dhe më shpejt në të gjitha pikat e Meridianit duke përdorur kuletën digjitale Paysera.

- Advertisement -

Për të përdorur këtë shërbim të ri të pagesave, nuk ka nevojë që klienti të ketë para të gatshme.

Për të përdorur këtë shërbim, duhet ndjekur disa hapa të thjeshtë:

- Advertisement -

· Shkarkoni ose përdorni aplikacionin e Paysera në telefonin tuaj.

· Gjeni pikën më të afërt të Supermarketit Meridian dhe bëni blerjet tuaja.

·Për pagesën, kërkoni nga arkëtari/ja QR kodin e pagesës Paysera.

- Advertisement -

·Skanoni QR kodin duke përdorur aplikacionin Paysera në telefonin tuaj.

·Konfirmoni pagesën.

·Ky shërbim i ri do t’ju ndihmojë të largoni kërkimin për monedha apo kartela krediti.

Pagesa me Paysera është e shpejtë, e sigurt dhe e përshtatshme.

Për çdo blerje mbi 20 euro, klienti fiton 1 euro cashback. Kjo është e vlefshme deri në njoftimin e ardhshëm dhe vlen për një blerje brenda 24 orëve.

Përfitoni nga kjo mënyrë e re e pagesës dhe blerjet tuaja do të jenë më të përshtatshme se kurrë më parë.

- Advertisement -
- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -