12.2C
Pristina
24 Shkurt, 2021 - 18:45

Numërohet 300 mijë vota, ky është rezultati

KQZ ka numëruar 300 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.62% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.63% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.76% të votave

Aktualisht AAK ka 8.6% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.68% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Të fundit

Të tjera nga rubrika