2.6C
Pristina
3 Mars, 2021 - 00:04

Numërohen 168 mijë vota, ky është rezultati

8:45: KQZ ka numëruar 168 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 44.06% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.66% të votave dhe e treta vjen LDK me 14.33% të votave.

Aktualisht AAK ka 9% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.85% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Të fundit

Të tjera nga rubrika