12.7 C
Pristina
Tuesday, March 21, 2023

Nuk fIet dhe nuk Iëviz, 67-vjeçarit i refuzohet pensioni

- Advertisement -

Të rekomanduara

Avdullah Rama,  67-vjeçar dy herë aplikoi për pension invalidor në Ministri të Punës dhe Mirëqenies Sociale, por u refuzua.

Sipas bashkëshortes,  gjendja e Ramës është e rëndë pasi që ai as nuk flet e as nuk lëvizë.

- Advertisement -

Kjo po thotë se nuk e kupton arsyen pse u refuzuan, kur i duhet krejt e vetme të kujdeset për bashkëshortin.

Ndërsa nga Ministria e Punës thanë se Rama, u kontrollua nga dy komisione të ndryshme të përbërë nga tre mjekë, por të cilët konstatuan se atij nuk i takon ky pension.

E zgjidhja e vetme është padia në gjykatë për çka bashkëshortja thotë se nuk i kanë mundësitë ta bëjnë.

- Advertisement -

Të fundit

Njohja e Kosovës nga Serbia, Eurodeputetja Moretti: Vuçiq nuk ka asnjë rrugë tjetër

Eurodeputetja Aleksandra Moretti ka komentuar takimin e së shtunës Kurti-Vuçiç. Në emisionin “Zona Zero”, ajo tha se ishte ditë historike...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -