Nuk është Zvicra, kjo pamje fantastike vjen nga një fshat i Kosovës

Fotografi Faton Ajvazi ka shkrepur një fotografi mahnitëse.

Nëpërmjet dronit ai ka realizuar foto nga lartë të një pjese të fshatit Busavatë të Kamenicës.

Ngjyrat e vjeshtës dhe asfalti janë paraqitur në mënyrë perfektë.

-Advertisement-

Kjo foto është bërë share edhe nga Image of Kosova, faqe që promovon bukuritë natyrore të shtetit të Kosovës.