11 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Nuk është në Slloveni, as në Zvicër – por është në këtë qytet të Kosovës

Në të vërtetë mund t’ju duket e pabesueshme, por ky vend gjendet në Kosovë,
Bëhet fjalë për qytetin e Suharekës, i cili nga kjo fotografi ta jep përshtypjen se bëhet fjalë për ndonjë vend të huaj.
Mësohet se shumica e popullsisë në këtë qytet jetojnë në perëndim, andaj ata kujdesen vet për gjithçka.

- Advertisement -

Ajo që bie më së shumti në sy është pastërtia e këtij qyteti, por edhe rregulli, pra mënyra dhe kultura e ndërtimit, gjë që bën të dalloj shumë nga ajo që jemi mësuar të shohim pothuajse çdo ditë në qytete të tjera.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -