fbpx
29.7 C
Pristina
E martë, 24 Maj, 2022

Nuk është në SIIoveni, as në Zvicër – por është në këtë qytet të Kosovës

Rekomandime

Në të vërtetë mund t’ju duket e pabesueshme, por ky vend gjendet në Kosovë,

Bëhet fjalë për qytetin e Suharekës, i cili nga kjo fotografi ta jep përshtypjen se bëhet fjalë për ndonjë vend të huaj.

Mësohet se shumica e popullsisë në këtë qytet jetojnë në perëndim, andaj ata kujdesen vet për gjithçka.

Ajo që bie më së shumti në sy është pastërtia e këtij qyteti, por edhe rregulli, pra mënyra dhe kultura e ndërtimit, gjë që bën të dalloj shumë nga ajo që jemi mësuar të shohim pothuajse çdo ditë në qytete të tjera.

Më shumë artikuj

Të fundit