Njohja e Kosovës nga Greqia, deklarohet kryeministri Mitsotakis

Kryeministri i Greqisë, Kyriakos Mitsotakis, ka thënë se raportet e Greqisë me Kosovën janë të mira por pozicioni nuk ndryshon.

“Raportet janë të mira por pozicioni i Greqisë nuk ndryshon”, është përgjigjur kryeministri i Greqisë për Kanal 10.

Procesi i Berlinit i ka vazhduar punimet sot ku pjesë e tij janë liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Para më shumë se një ore janë nënshkruar tri marrëveshje që prekin dimensionet ekonomike dhe ato të lëvizjes së lirë.

-Advertisement-

Kryeministri Kurti jep detaje: Nënshkruam tri marrëveshje në Berlin