13.4 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Njëra më tërheqëse se tjetra, strategjia e Rusisë në aksion

Ushtaret spikasin për bukurinë e tyre dhe për sharmin e tyre edhe pse janë të veshura me uniformë.

- Advertisement -

Rusia është një nga ato vende ku femrat luajnë një rol të rëndësishëm në ushtri, ato kanë një përfaqësim prej 160 mijë ushtarake ose të konvertuar në përqindje në 10 % të totalit të përgjithshëm të forcave të armatosura.

Numrin më të madh të përfaqësimit të femrave në ushtri e mban SHBA me 170 mijë.

Ndërkohë që Franca 19% të ushtarakëve i ka femra.

- Advertisement -

Spanja përfaqësohet me 15 mijë por ka vende si Izraeli që ushtria është e detyrueshme për femrat mbi 18 vjeç, të cilat nuk kanë fëmijë.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -