18.7 C
Pristina
Sunday, October 1, 2023

“Një skandal do ta rrëzojë Lajcakun”

- Advertisement -

Ish-kryeinspektori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Burim Ramadani, po e mbështetë atë çfarë tha kryeministri i vendit për Emisarin Special të BE’së, Mirosllav Lajcak, duke thënë se ka qenë në vazhdimësi në lajthitje nga Beogradi, dhe se një skandal do ta rrëzojë atë.

- Advertisement -

Ramadani po pretendon se një skandal mund ta rrëzojë Lajcakun.

- Advertisement -

Ai tha se skandali që mund t’i dal Lajcakut dhe ekipit të tij, do ta largonte përfundimisht nga ndërmjetësimi i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

Postimi i plotë

Një skandal do ta rrëzojë Lajçakun
Skandali që mund t’i del Lajçakut dhe ekipit të tij, do ta largojë atë përfundimisht nga ndërmjetësimi i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.
Lajçak ka qenë vazhdimisht në lajthitje nga Beogradi, përmes metodave dhe kapaciteteve që ka në dorë Vulini.
Ai ka minuar kështu përpjekjet për rezultate në dialog, duke i shërbyer qëllimit të Serbisë për të mos normalizuar raportet me Kosovën.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -