Një person e fyen rëndë Ganimete Musliun, ajo e nxjerr mesazhin në facebook

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, pak më parë ka publikuar një mesazh që e ka marrë nga një person në Facebook.

Musliu ka publikuar mesazhin e plotë, ku shihet edhe fotografia e emri i personit.

Ajo thotë se ky mesazh i ka ardhë pas replikave me dy ministra në Kuvend.

-Advertisement-

Postimi i plotë:

Pas parashtrimit te pyetjeve parlamentare ne

Kuvend ku pata replika me dy Ministra, në mesazhe private ne Facebook mu versul një monster.

Ftoj Bashkeshorten(nese e ka) Vajzat, rejat e ti dhe mbesat e ti qe të distancohen nga kjo monster Sepse për mua nuk është shqetesim kur një i tille shkruan në adresen time, unë shqetesohem për ato gra e vajza qe jetojne me te dhe paramendoni si i trajton një i tillë ato???