fbpx
-1.2 C
Pristina
E hënë, 30 Janar, 2023

Ngjitësit për targat serbe në Kosovë, Qeveria e Serbisë merr vendimin e fundit

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Qeveria e Serbisë, ka miratuar një rregullore me anë të së cilës do të zgjatet periudha e vlefshmërisë së ngjitësve për automjetet me targa serbe në Kosovë.

Ky dekret, siç shkruan N1, rregullon kushtet e veçanta për vlefshmërinë e regjistrimit të automjeteve që kanë targa të qyteteve të Kosovës.

- Advertisement -

Periudha e vlefshmërisë, sipas kësaj rregulloreje, do të vazhdohet deri një arritjen e një zgjidhje të përhershme për këtë çështje.

Më tej, bëhet e ditur se ministria e Brendshme serbe nuk do të lëshojë targa të reja, por se automjetet me targa ilegale si “KM” e “PR”, mund të marrin pjesë në trafik me dëshmi teknike të automjetit dhe sigurim të detyrueshëm.

Në rregullore thuhet se procedurat për dhënien ose zëvendësimin e targave me targat e specifikuara që kanë filluar dhe nuk kanë përfunduar para hyrjes në fuqi të atij akti ligjor, “do të ndërpriten në përputhje me këtë rregullore”.

Kjo nënkupton që pronarët e automjeteve do të jenë në gjendje të vazhdojnë të ngasin makinën me ngjitësit e tyre ekzistues.

- Advertisement -

Të fundit

HeIIbanianz, shqiptarët që po ‘tmerrojnë’ britanikët: S’ka poIicë që i ndalon

Gangsterët shqiptarë të veshur me Balaclava që përdorin automatikë kanë pushtuar rrugët e Londrës, duke shkaktuar britanikët. Një artikull i...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -