11 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Nga shtatori, secili qytetar i Kosovës mund ta takoj Ramush Haradinajn, ja vendimi i fundit i tij

Ramush Haradinaj ka thënë se nga java e parë e muajit shtator do të filloj një proces bashkëbisedimi me qytetarët e Kosovës në vendbanime të ndryshme të vendit.

Këtë formë bashkëbisedimi Haradinaj ka thënë se po e bën për shkak të situatës së krijuar ekonomike e politike në Kosovë.

- Advertisement -

“Të nderuar anëtarë e simpatizantë të Aleancës, të nderuar qytetarë të Kosovës
Procesi i dialogut, situata e krijuar politike dhe ekonomike në vend, na shtynë të jemi më të angazhuar e më të fokusuar si asnjëherë me parë.

Që nga java e parë e shtatorit të këtij viti, do të filloj një proces bashkëbisedimi me qytetarët e Kosovës në vendbanime të ndryshme të vendit.

Do të flasim hapur për dialogun për njohje reciproke Kosovë-Serbi; për situatën e rëndë ekonomike – sociale me theks të veçantë për krizën e rëndë energjetike.

- Advertisement -

Poashtu edhe për tema të tjera që sot e preokupojnë vendin dhe qytetarin.
Këto ditë do t’ju njoftoj për orarin dhe vendin e takimeve” shkruan Haradinaj në njoftim.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -