8.6 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Në Kosovë dembela, në Gjermani shefit i rrinë pip

- Advertisement -

Rekomandime

Njohësi i ekonomisë, Viktor Buzhala ka analizuar sjelljen e çuditshme të kosovarëve sa janë në Kosovë dhe kur shkojnë jashtë vendit sa i përket punës. “Kosovaret sa jane ne Kosove jane bajagi dembela. Tan diten kafeve rrine. Si te shkojne ne Gjermani iu dalin kambte e reja. Shefit i rrine pip”, ka shkruar ai në profilin personal në Facebook.

- Advertisement -

Postimi i plotë:

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit