8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Murati jep një lajm të mirë për familjet që kanë kursyer rrymën

- Advertisement -

Ministri i Financave, Hekuran Murati njofton se MFPT ka procesuar pagesën e subvencionit edhe për muajin janar për të gjitha familjet që kanë kursyer energjinë elektrike.

Ai thotë se shumë familje kanë paguar më pak se kurdoherë për faturat e energjisë elektrike gjatë muajve të dimrit.

- Advertisement -

“Janë 174, 642 familje që këtë janar kanë shpenzuar më pak sesa janari 2022, dhe kanë përfituar nga subvencioni”, thotë ministri.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -