22 C
Pristina
Tuesday, August 9, 2022

Mosha dhe gjinia e tre kosovarëve që vdiqën nga Covid-19 në 24 orët e fundit

Tre persona kanë humbur jetën si pasojë e Covid-19 në 24 orët e fundit.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar edhe për 1.853 raste të reja pozitive me këtë virus.

Gjithashtu bëhet e ditur për 10 mijë e 830 raste aktive me Covid-19.

Në të dhënat e ministrisë për viktimat, njoftohet se dy janë meshkuj dhe 1 femër.

Viktima e parë i takon grumoshës 70-79 vjeç, viktima e dytë i takon grupmoshës 60-69 vjeç dhe viktima e tretë i takon grupmoshës 50-59 vjeç.

Të fundit
Lajme të lidhura