6 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Momenti kur trupat e Kosovës mbërrijnë në Adana, priten me duartrokitje nga vuIInetarët turq

- Advertisement -

Rekomandime

Një kontigjent i Forcës së Sigurisë së Kosovës ka mbërritur në Turqi, në operacionin e kërkim-shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti.

- Advertisement -

Fondacioni SETA në Uashington ka publikuar pamje nga momenti kur ekipi i Kosovës ka arritur në Adana dhe është pritur me duartrokitje nga vullnetarët turq.

- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -

Të fundit