17.1 C
Pristina
Wednesday, June 29, 2022

Momenti kur qytetari shanë live në RTS: “Serbia shtet m.t, Serbia shtet fashist”

Një person i ka ndërhyrë gazetarës të Radio Televizionit të Serbisë teksa raportonte në një lidhje direkte nga qendra e Beogradit.

Së pari ai e derdh një pije prej kanaçe para saj ec disa metra dhe më pas kthehet dhe live e shanë shtetin e Serbisë.

“Serbia shtet m.t. Serbia shtet fashist”- dëgjohet duke thënë ai.

Ndiqni momentin:

Të fundit
Lajme të lidhura