30.3 C
Pristina
Wednesday, June 12, 2024

Momenti kur kryeministri Kurti ndërpret fjalimin kur fillon të thirret ezani

- Advertisement -

Kryeministri Albin Kurti shkoi sot në Kamenicë për të marrë pjesë në vënien e gurthemelit të një shkolle fillore të mesme të ulët, të quajtur “Fan S. Noli”. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka ndërpreë fjalimin e tij gjatë vënies së gurthemelit të kësaj shkolle.

- Advertisement -

Kështu po raporton mediumi Klan Kosova, ku thuhet se derisa Kurti po bënte prezantimin e projektit, filloi ezani në një xhami dhe papritmas Kurti ndërpreu fjalimin e tij derisa të përfundojë ezani. Ndryshe, nuk është hera e parë që Kurti dhe vartës të tjerë praktikojnë ndërprerjen e fjalimit gjatë momentit kur thirret ezani.

Në videon më poshtë mund ta shikoni momentin kur ai ndërpret fjalimin kur fillon të thirret Ezani:

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -