4.5C
Pristina
4 Mars, 2021 - 01:23

Ministri Zemaj ‘thumbon’ Kurtin e Osmanin: Pa eskorta e pa blinda, vizitë në Mitrovicën e Veriut

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka zhvilluar një vizitë në Mitrovicën e Veriut.

Ai ka thënë se shërbimi për vendin nuk bëhet vetëm kur kërkohet vota prej qytetarit, por kur ke përgjegjësi institucionale ushtron autoritetin në interes të qytetarit të vendit tend.

Statusi i tij i plotë:

Shërbimi për vendin nuk bëhet vetëm kur kërkohet vota prej qytetarit, por kur ke përgjegjësi institucionale ushtron autoritetin në interes të qytetarit të vendit tënd.

Në zgjedhjet lokale në vizitë të një nga qendrat e votimit në Mitrovicën e Veriut, për të mbikqyrë zbatimin e masave të vendosura nga Qeveria e Kosoves në parandalim të Pandemisë Covid-19.

Pa eskorta e pa blinda, me inspektor sanitar dhe personel te MSh-së.

Të fundit

Të tjera nga rubrika