7.5 C
Pristina
24 Shtator, 2021 - 02:10

Ministri serb i mbrojtjes: Duhet t’i mbrojmë kufijt, Shqipëtarët po punojnë për ‘Shqipëri të Madhe’

Duhet sa më parë të kemi kufirin e mbr0jtur mirë që “Shqipëria e Madhe” të mos zgjerohet.

Ajo që është posaçërisht interesante është se Brukseli dhe NATO po heshtin, ata këtë e kanë dashur dhe e kanë përkrahur. Këtë shqiptarët kurrë nuk do ta bënin pa ta”, ka thënë Vulin.

Vulin ka thënë se kishte dashur që kryetari i Serbisë Vuçiq të arrijë ta bëj kufizimin.

“Mirëpo nuk ka gati kurrfarë shanse që të arrihet marrë veshja me shqiptarët. Nëse dikur ka pasur, pas këtyre reagimeve të NATO-s dhe heshtjes së BE-së, me siguri më nuk ka asnjë shans”, ka përfunduar ministri serb.

Të fundit

Të tjera nga rubrika

Hapësirë reklamuese