7.3C
Pristina
6 Mars, 2021 - 05:20

Mësuesja nga Drenica duke punuar flamurin me 120 mijë topa letre, kërkon rekordin e 3 ‘Guinness’ / VIDEO

Pavarësisht se ka 3 fëmijë dhe punon si mësuese, Arbnora Fejza-Idrizi e gjen kohën për t’ju përkushtuar një pasioni që deri më tani i ka dhënë dy rekorde Guinness.

Ajo bën punime origami (me letër) dhe kësaj here ajo do të krijojë një flamur të Kosovës me plot 120 mijë topa letre.

Ajo tregoi se ka punuar me orë e ditë dhe që do të jetë gati para ditës së pavarësisë së Kosovës.

Mësuesa Arbnora ka dërguar një video për Kids of Kosova ku tregon se është duke bërë disa prova para rekordit të tretë Guinness që është 6 shkurt 2021.

 

Të fundit

Të tjera nga rubrika