8.1 C
Pristina
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -

Mësuesja-Jasharajt: Nuk të kam qef po të respektoj, të lutem kthena në shkolla

Kryetari i SBAShK-it, Rrahaman Jasharaj bashkë me këshillin grevistë kanë vizituar shkollën e mesme të ulët “Ismail Qemali” në Prishtinë.

Nga kjo vizitë, Jasharaj është shprehur edhe njëherë i palëkundur karshi kërkesave të tyre drejt Qeverisë.

- Advertisement -

Por disa mësuese kërkuan rifillillimin e mësimit.

Njëra nga to iu drejtua Jasharajt, madje i tha që se ka qejf hiç, por nëse nuk kthehmi nw mësim e humbim njerzoren.

“Hic nuk të kam qef po të respektoj, po ta respektoj moshën. Të lutem i nderuari kryertar mbrona edhe ti identitenin dhe kthena në mësim sepse jemi duke e humbur njerzoren.Të lutem, na jemi duke humbur dritën jemi duke humbur njerzoren. Bëhu patriot dhe kthena në shkolla.Unë jam për me u rritë rroga se te data 20 po mbes pa para, por kthehna në shkollë”, i tha ajo Jasharajt.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -