9C
Pristina
5 Mars, 2021 - 02:02

Mesazhe e vizatime banale – votuesit shprehin mllefin në fletëvotime

Gjatë rinumërimit të votave në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, u has edhe në vota të pavlefshme.

Gabimet janë të llojeve të ndryshme, teksa ka të tilla që janë bërë qëllimshëm, njofton Klan Kosova.

Karakteristikat kryesore të fletëvotimeve të pavlefshme i gjeni në kronikën e mëposhtme.

Të fundit

Të tjera nga rubrika