14.4 C
Pristina
Tuesday, September 27, 2022
- Advertisement -

Mehmetaj: “Mjerë mësuesit kush i mbron interesat e tyre”

Shkruan Gani Mehmetaj

- Advertisement -

“Kur sindikalisti Jasharaj heshtte si mumie për 100. 000 pensionistët e Dardanisë

Kur 100. 000 pensionistë shteti i Dardanisë i la pa pensione, sepse futën në listë pagesash kontrabandë mijëra veteran të rrejshëm, krye sindikalisti Jasharaj me sindikatën e vet të dyshimtë, nuk e tha asnjë fjalë. Heshtën si mumie.

- Advertisement -

Turpi i mbuloftë atëherë dhe tash.

Punëtorët e intelektualët që dikur e ndërtuan Kosovën e paraluftës me shkolla fillore e të mesme, me universitet, hekurudha, rrugë automobilistike, gazeta e televizione, infrastrukturë dhe ekonomi, vdiqën e po vdesin në varfëri të skajshme që ta zhvatin komandantët e veteranët e rrejshëm.

Tash kinse ky Jasharaj, instrument i krimit po brengosët për 100 euro të mësuesve.

- Advertisement -

Mjerë mësuesit kush i mbron interesat e tyre”.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -